Sähkötyöt

Olemme ammattitaitoinen ja kokenut sähköalan toimija.

Sähkötyöt Vantaalla

Kun valitset Kehätekniikka Oy:n, saat käyttöösi sähköalan ammattilaiset, jotka ovat valmiita palvelemaan sinua tarpeesi mukaan. Olipa kyse pienestä asennuksesta tai suuremmasta sähköurakasta, voit luottaa siihen, että työt tehdään ammattitaidolla ja huippulaadulla.

Tavoitteemme on tarjota kustannustehokasta, laadukasta ja luotettavaa palvelua, joka ylittää odotuksesi. Ei ole sähköongelmaa, jota emme voisi ratkaista – asiantunteva sähköasentaja on vain puhelinsoiton päässä.

Yksittäiset työtunnit

Laatu on meille kunnia-asia. Yrityksemme periaatteisiin kuuluu laadusta vastaaminen – vastaamme siis aina, siitä mitä teemme. Olemme ylpeitä työmme laadusta ja tekemiemme sähköasennusten toimivuudesta.
  • Sähkötyöt* 62 € / h

    Sisältää alv 24 %

*Minimiveloitus 2h + huoltoauto käynti 37 €
(sis. alv 24 %)

Omakotitalon sähkötyöt

Etsitkö ammattitaitoista sähkömiestä omakotitalosi sähkötöihin? Käänny meidän asiantuntevan tiimin pariin.

Omakotitalosi sähkötyöt ovat äärimmäisen tärkeitä kodin turvallisuuden ja toimivuuden kannalta, ja siksi niihin kannattaa käyttää ammattilaista. Tunnemme nykyteknologian ja sen tuomat mahdollisuudet laajana osana talotekniikan kokonaisuutta.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua omakotitalosi sähkötöiden parissa. Olemme valmiina auttamaan sinua ja tekemään kodistasi entistäkin paremman ja turvallisemman paikan asua.

sähkötyöt
yhteystiedot

Keittiöremontin sähkötyöt

Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi keittiöremontti turvallisesti ja laadukkaasti. Kun päätät remontoida keittiötäsi, on tärkeää varmistaa, että myös sähkötyöt tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla. Keittiö on yksi kodin keskeisimmistä tiloista, jossa sähkölaitteiden ja valaistuksen toimivuus on erityisen tärkeää.

Olemme kokenut urakoitsija, jolla on laaja kokemus keittiöremonteista. Tunnemme keittiöiden ongelma kohdat kuten riittävä valaistus ja valaistuksen ohjaus ja pistorasioiden sijoittelu joiden suunnitteluun ja toimivuuteen olemme panostaneet ja saaneet toimivia ratkaisuehdotuksia asiakkaillemme. Voimme uusia keittiöremontin yhteydessä esimerkiksi koko asunnon sähkökalusteet uusien pistorasiat ja katkaisijat.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää siitä, miten voimme auttaa sinua keittiöremontin kanssa!

Pyydä tarjous lomakkeella